Onze diensten

Service design is het anders organiseren van producten en diensten. De kern ervan ligt in de integrale aanpak en het volledig centraal stellen van de gebruiker.
Vanuit de brede context wordt geïnventariseerd waarmee en hoe naar een opgave gerichte vraag kan worden toegewerkt. Hieruit volgt een proces van onderzoeken, ideeën genereren, vertaling naar prototypes en vervolgens testen en bijschaven tot de definitieve oplossing. De uitkomsten van onze trajecten worden versterkt door de inzet van sociale marketing. Om de impact en het effect voor de lange termijn te borgen, maakt een positionerend narratief de oplossing herkenbaar voor alle belanghebbenden.

Onze werkwijze is zowel bij overheden als het bedrijfsleven inzetbaar. Omdat deze sectoren verschillende uitdagingen en behoeftes kennen, hebben wij voor beide sectoren diensten ontwikkeld.

Overheid

In één dagdeel leren over hoe je een domein overstijgende samenwerking bereikt en wat het kan opleveren?

Tijdens deze workshop ga je samen met collega’s aan de slag met verschillende technieken die van pas komen in een dergelijke samenwerking.

Lees meer

Zoek jij creatieve, nieuwe oplossingen voor een vraagstuk of opgave? Wil jij van eenmalige activiteiten naar duurzame programma’s?

Tijdens de interactieve meerdaagse design sprint ga je met een groep collega’s creatieve oplossingen bedenken en testen voor jullie vraagstuk of opgave.

Lees meer

Design Lab

Een oplossing of programma voor een opgave is een goed begin. Deze oplossing of dit programma kan tijdens de Design Sprint zijn ontwikkeld of misschien heb je zelf wel een goed idee bedacht. Maar hoe implementeer je het? Hoe ga je het uitvoeren en communiceren met alle betrokkenen?

In het Design Lab helpen we je de oplossing te realiseren en campagnematig te communiceren met alle betrokkenen, zodat het oplossing breed gedragen wordt.

Lees meer

Design Marathon

Wil jij op een andere manier aan de slag met een opgave? Ben jij op zoek naar een lange termijn aanpak waarbij ruimte ontstaat voor andere “onverwachte” samenwerkingen en lange termijn oplossingen?

De Design Marathon is een langdurig programma waarbij wij jou en je team helpen om jullie opgave anders te organiseren.

Lees meer

Bedrijfsleven

In één dagdeel leren over hoe je duurzame multidisciplinaire samenwerking bereikt en wat het kan opleveren voor jouw organisatie?

Tijdens deze workshop ga je samen met collega’s van andere afdelingen aan de slag met verschillende technieken die van pas komen in dergelijke samenwerkingen.

Lees meer

Wil jij innovatie een structurele of prominentere rol geven in jouw organisatie? Zoek jij creatieve, nieuwe ideeën die hieraan kunnen bijdragen?

Tijdens de meerdaagse challenge ga je met een groep collega’s creatieve ideeën bedenken en testen die kunnen bijdragen aan innovatie.

Lees meer

Change Lab

Een vernieuwend concept voor een vraagstuk is een goed begin. Dit concept kan voortkomen uit de Change Agents Challenge of misschien heb je zelf wel een goed idee bedacht. Maar hoe implementeer je het? Hoe ga je het uitvoeren en communiceren met alle betrokkenen?

In het Change Lab helpen we je het concept te realiseren en campagnematig te communiceren met alle betrokkenen, zodat het oplossing breed gedragen wordt.

Lees meer

Design Marathon

Wil jij op een andere manier aan de slag met een vraagstuk of thema? Ben jij op zoek naar een lange termijn aanpak waarbij ruimte ontstaat voor andere “onverwachte” samenwerkingen en lange termijn oplossingen?

De Design Marathon is een langdurig programma waarbij wij jou en je team helpen om vraagstukken anders te organiseren.

Lees meer